top of page

Tarieven

Over onze tarieven en terugbetalingenTarieven 2024

Vanaf 01/01/2024 is de praktijk gedeconventioneerd.

 

Wat betekent dit voor jou?

 

Er is voor elke prestatie een terugbetaling via de derdebetalersregeling van de mutualiteit met aanvullend remgeld dat aangerekend wordt. Om het remgeld vergoed te krijgen van je hospitalisatieverzekering moet je in orde zijn met je ziekteverzekering. Daarom graag steeds identiteitskaart en ziekenkasklevertje voorleggen.

 

De toeslag die wordt aangerekend wordt al of niet vergoed, afhankelijk van jouw hospitalisatieverzekering. Bij een gewone ziekteverzekering worden alle kosten, inclusief het remgeld/ toeslag terugbetaald over een periode van 1 maand voor de bevalling tot 3 maand na de bevalling. Onze planning en werkwijze worden verder toegelicht tijdens het eerste gesprek; de intake.

 

In de zwangerschap heb je recht op 12 prenatale consultaties. Na de bevalling komen wij dagelijks langs van de dag na de bevalling tot en met dag 5. Vanaf dag 6 heb je recht op 6 postnatale consultaties die naar eigen wensen en tijd worden ingepland. Na deze 6 kunnen bij medische indicatie er nog 3 ingepland worden. Indien nodig schrijft een arts vervolgconsultaties voor zodat we kunnen komen tot de leeftijd dat jullie kindje 1 jaar wordt.

Mocht je hierover vragen hebben, stuur ons gerust een berichtje of bel ons even op.

bottom of page