top of page

Wie zijn wij?

Bert Demasure_praktijk VB print19.jpg

Veerle

Vroedvrouw in hart en nieren

Als moeder van vijf kinderen en mammie van bijna drie kleinkinderen ben ik dus ook ervaringsdeskundige. Ik ben in 1987 afgestudeerd als vroedvrouw en heb ondertussen al veel bijscholingen gevolgd op professioneel vlak en op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Een leven lang leren!

 

Hierdoor heb ik al enige ervaring in het begeleiden van toekomstige gezinnen vóór, tijdens en na de bevalling. Mijn missie als holistische vroedvrouw is om op alle mogelijke manieren bij te dragen aan de zachte start van de geboorte van moeder en kind.

 

Ik ben doula en vroedvrouw in één. Een ideale combinatie! Ik ben er met hart en handen voor jou.

 

Jij behoudt de autonomie tijdens het geboorteproces. Hierbij kijk ik wie je echt bent zowel fysiek, emotioneel en alle andere lagen...

 

Mijn keuze is: “de natuur als het kan en de techniek als het moet.”

Yasmine

Vroedvrouw en studente aan KU Leuven

Gediplomeerd als vroedvrouw studeer ik nog verder aan de KU Leuven. Ik wil mij verder specialiseren als vroedkundige specialist, dit in combinatie met zelfstandige vroedvrouw.

 

Zelf ben ik een halfjaar werkzaam geweest in een verloskundige praktijk in Nederland, waar ik veel ervaring heb opgedaan. Ik ben heel leergierig en jong, waardoor ik een spring in het veld ben.

 

Hierdoor wil ik mij steeds verder bijscholen in diverse vroedkundige onderwerpen om jullie steeds met de correcte informatie bij te staan.

 

Als vroedvrouw geloof ik sterk in het belang van persoonlijke zorg. Elke zwangerschap is uniek en verdient speciale aandacht. Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten en samen dit prachtige avontuur aan te gaan.

Yasmine.jpeg

Onze visie

 • Wij geloven in de natuur en de kracht van elke vrouw.
   

 • Jouw opvattingen en wensen staan bij ons centraal.
   

 • Jij luistert naar jouw lichaam, en wij luisteren naar jou.
   

 • Het is onze taak om jullie van voldoende en correcte informatie te
  voorzien, zodat jullie als gezin persoonlijke keuzes kunnen maken.

   

 • Via onze cursussen en informatie streven we ernaar jullie zo goed mogelijk voor te bereiden, te steunen en te begeleiden.
   

 • Wij zijn elke dag, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
   

 • Onze begeleiding begint voor de zwangerschap en gaat door tot 1 jaar na de geboorte.

bottom of page